Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Panosu Türkçe Öğretmenimiz Nur YILDIRIM ve Öğrencileri Tarafından Yapıldı.

Ara

Okulumuz 6B Sınıf Rehber Öğretmeni Öznur BUĞDAYCI ve 6C Sınıf Rehber Öğretmeni İlker KARSAVURAN ile öğrencileri "Evrensel Değerler Çocuk Müzesi"ni ziyaret ettiler. Türkiye’nin ilk çocuk müzesi olan “Evrensel Değerler Çocuk Müzesi” Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde faaliyet göstermektedir. Bin 600 metrekare alan üzerine kurulan müzede çocuklar, Vahşi Yaşam ve Yardımseverlik, Çevre ve Saygı, Pinokyo ve Doğruluk, Veterinerlik ve Sevgi, Entomoloji ve Birlik, Bilim Merkezi ve Planetaryum, Atatürk Köşesi ve Arkeoloji Alanı’nda kişisel gelişimleri için faydalı etkinliklere katılma fırsatını yakalıyor.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Ayten SORGU ve öğrencileri maddenin hal değişimi konusunu deneyler yaparak işliyorlar.

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri satranç oynayarak hem eğileniyor hem öğreniyor.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Şebnem Kahraman Uzgur; "Maddenin Hal Değişimi" konusunu deneylerle anlattı.

Ara

Okulumuz; Bilişim Teknolojileri ve Rehber Öğretmeni Kübra ARIKOĞLU DEDE, öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik olarak "Öğrenci/ Öğretmen Destek Sistemi"nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuz 6/D ve 5/D sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenimiz Nur YILDIRIM ile ATO Congresium'da düzenlenen 19. Ankara Kitap Fuarına katıldı. Öğrencilere kitap okuma, kitaplarla iç içe olma, evinde kendine ait bir kütüphane oluşturma bilinci ve kitap okuma zevkini kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen gezide öğrencilerimiz kitaplarını da alarak okula döndüler. Eğlenceli bir gezi ile günü sonlandırdılar.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuza teşrif ettiler. Öğretmenlerimizle bir araya gelerek onlara karanfil dağıttılar; sohbet ettiler. Kendilerine bu anlamlı günde bizi  onure ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Kas

Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışmasına Katılarak Siz de Ödül Kazanma Fırsatını Yakalayabilirsiniz. Başvuru için Tıklayınız: https://aydinlikyarinlara.com/

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü Coşkuyla Kutladık. İngilizce Öğretmenimiz Öznur BUĞDAYCI ve öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programında; Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gül GÜRBÜZ, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmasını Gerçekleştirdi. Müdür Yardımcımız Mücahit Nuri YÜKSEL; Öğretmenler Günü Dolayısıyla Hazırlanan Hediyeleri Öğretmenlerimize Takdim Etti. Okulumuzun Başöğretmeni Hüseyin DEMİRDİŞ; Kutlama Pastamızı Hepimiz Adına Kesti, Toplu Yemek Programı ve Müzik Öğretmenimiz İlker KARSAVURAN'ın müzik dinletisi ile kutlamalar sona erdi.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Emin KURAL, öğrenciler için açmış olduğu futbol kursunda onlarla hem eğleniyor hem de oyunun inceliklerini onlara öğretiyor.

Kas

Okulumuz 6A ve 6D sınıfı öğrencileri ile Türkçe Öğretmenlerimiz Nur YILDIRIM, Aslıhan SAPAN ve Okul Rehber Öğretmenimiz Selda Algan BİLGİR;Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin içerisinde yer alan "Millet Kütüphanesi"ni ziyaret ettiler. Ziyarette Nasrettin Hoca Çocuk Kütüphanesinde kitap okuyan öğrencilerimiz çorba, sıcak çikolata gibi ücretsiz imkanlardan faydalandılar.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışını sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.