ANKARA / YENİMAHALLE - Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu

Ock

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlarken öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor; tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

"Well Being at School" Projesi "Word Clouds" etkinliği okulumuz 7B Sınıfı Öğrencileri Melike Nur GÖKÇE, Ela Nehir TUNA, Özgür ERDÜZ ve 7D Sınıfı Öğrencisi Muhammed BOZTAŞ tarafından tamamlandı.

Ock

" Recycling Of Waste" Projesi Öğrenci  Pupil  Eklemesi Okul Proje Koordinatörü Ayten SORGU Tarafından Yapıldı. Pupil Olarak  7B Sınıfından Ela Nehir TUNA, Fatma Nisa YILMAZ, Melike Nur GÖKÇE, Özgür ERDÜZ, Hicran KAYA, Ahmet Berat ÖZTÜRK, Alper Kayra ÇITAK, Yusuf Can BİRLİKER, Zeynep SOYLU ve Betül YILMAZ seçildi.

Ock

NOW: " Nature Often Welcomes" Projesi İtalyan Ortaklar ile Öğrenci Webinarı Yapıldı. Öğrenciler Ortak Takım Adı Olarak "OAK TEAMS" i Belirlediler. WEB 2.0 Araçlarından "Word Art"ı Kullanarak "Word Clouds" Yaptılar.

Ock

NOW: " Nature Often Welcomes" Projesi Kapsamında İtalyan Proje Ortağı ile Planlanan Öğrenci Webinarı Öncesi İngilizce Kendini Tanıtma Pratiği Yaptık.

Ock

NOW:"Nature Often Welcomes" Projesi kapsamında Okul Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN 6A Sınıfı Öğrencilerine WEB 2.0 Araçlarından PİXTON'u Tanıttı. Tanıtım Sonrasında Öğrenciler, Kendi Avatarlarını Oluşturdular ve PİXTON Sınıf Grubuna Eklediler.

Ock

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Tuğba YAZAR öğrencilerimizle birlikte, karne haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli artırılmış gerçeklik uygulamaları gerçekleştirdiler.

Ock

NOW: "Nature Often Welcomes"Projesi Pupil Eklemeleri Okul Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda yürütülen "Recycling Of Waste" Projesinin Öğretmen Webinarı Yapıldı.

Ock

NOW: "Nature Often Welcomes" Projesi Öğrenci Webinarı 17.01.2024 tarihinde TSİ 11.30'da İtalyan Ortağımız Gioacchino Somma ve öğrencileri ile Okul Proje Koordinatörümüz Aslıhan SAPAN ve 6A sınıfı öğrencileri ile eTwinning Chats programı ile gerçekleştirilecektir.

Ock

NOW: "Nature Often Welcomes" Projesi Chat Eşleştirmesi Türkiye Proje Koordinatörümüz Necla YILDIZ tarafından yapıldı. Yapılan eşleşme sonucunda "Chat Etkinliği Ortağımız" İtalya'dan  Gioacchino Somma oldu.

Ock

NOW: "Nature Often Welcomes" Projesi için Logo Hazırlayan Okulumuz 6A Sınıfı Öğrencileri; Mertcan ERDEN, Muhammet Ali KIZIL, Abdulsamet KADAN, Suna ÖZTÜRK, Seyit Nur YILDIZ, Emir Safa KURTOĞLU, Erol ERKAÇAR,Züleyhanur ULUĞLU, Emine ve İsra ELMUHAMMED tarafından hazırlanan logolar; Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından proje padletine yüklendi.

Ock

Well Being at School Projesi "Teachers Introduction"ı; Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından yapıldı.

Ock

NOW:" Nature Often Welcomes" Projesi Öğrenci Seçmeleri Tamamlandı. Öğrenciler; İngilizce Dil Becerileri, Dijital Yetkinlikler ve Çevreye Karşı Duyarlı Oluşları ile Projeye Dahil Edildi. Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından belirlenen öğrenciler; Mertcan ERDEN, Ümmühan ARAS, Rümeysa BAŞER, Suna ÖZTÜRK, Züleyhanur ULUĞLU, Muhammed Ali KIZIL, Abdulsamet KADAN, Erol ERKAÇAR, Emir Safa KURTOĞLU ve Seyit Nur YILDIZ oldu.