Ock

NOW:" Nature Often Welcomes" Projesi Öğrenci Seçmeleri Tamamlandı. Öğrenciler; İngilizce Dil Becerileri, Dijital Yetkinlikler ve Çevreye Karşı Duyarlı Oluşları ile Projeye Dahil Edildi. Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından belirlenen öğrenciler; Mertcan ERDEN, Ümmühan ARAS, Rümeysa BAŞER, Suna ÖZTÜRK, Züleyhanur ULUĞLU, Muhammed Ali KIZIL, Abdulsamet KADAN, Erol ERKAÇAR, Emir Safa KURTOĞLU ve Seyit Nur YILDIZ oldu.

Ock

Okulumuz 6A Sınıfı Öğrencileri; Mertcan ERDEN, Abdulsamet KADAN,Seyit Nur YILDIZ, Rümeysa BAŞER NOW: "Nature Often Welcomes" Projesinin Word Clouds Etkinliğini Hazırladılar.

Ock

Okulumuz 6A Sınıfı Öğrencileri; Mertcan ERDEN, Muhammet Ali KIZIL, Abdulsamet KADAN,Ümmühan ARAS, Suna ÖZTÜRK, Seyit Nur YILDIZ, Erol ERKAÇAR, Emir Safa KURTOĞLU,Züleyhanur ULUĞLU, Rümeysa BAŞER, İsra ELMUHAMMED NOW: "Nature Often Welcomes" Projesinin Öğrenci Avatarlarını Hazırladılar.

Ock

Okulumuz Nature Often Welcomes Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN ile 6A Sınıfı Öğrencileri; Mertcan ERDEN, Muhammet Ali KIZIL, Emir Safa KURTOĞLU, Abdulsamet KADAN,Ümmühan ARAS, Suna ÖZTÜRK, Seyit Nur YILDIZ, Erol ERKAÇAR,Züleyhanur ULUĞLU, Rümeysa BAŞER, Emine ve İsra ELMUHAMMED NOW: "Nature Often Welcomes" Projesinin Yeni Yıl Kartlarını Hazırladılar.

Ock

Okulumuz 6A Sınıfı Öğrencileri; Mertcan ERDEN, Muhammet Ali KIZIL, Abdulsamet KADAN, Suna ÖZTÜRK, Seyit Nur YILDIZ, Emir Safa KURTOĞLU, Erol ERKAÇAR,Züleyhanur ULUĞLU, Emine ve İsra ELMUHAMMED NOW: "Nature Often Welcomes" Projesinin Logolarını Hazırladılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde yürütülen "Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi Programı" kapsamında okul çağındaki bütün çocukların bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halinde olmasının sağlanması ve sürdürülmesi, sağlıklı bir çevrede gelişimi, ailelerin ve toplumun sağlık düzeyinin yükseltilmesi amacıyla öğrencilerin yıllık periyodik muayene/izlemlerinin kayıtlı oldukları aile hekimleri tarafından yapılması gerekmektedir.

Bu kapsamda Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) randevu alma seçeneklerine "Öğrenci Muayenesi" seçeneği eklenmiştir. Öğrencilerimizin ara tatilde muayenelerini tamamlamaları onlar için çok önemlidir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı iş birliğinde yürütülen "Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi Programı" kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik olarak "Diyabet Eğitimi"verildi.

Ock

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK Beyefendi'nin teşrifleriyle ve Türkiye Teknoloji Takımı İl Sorumlusu Sayın Alperen KARAKÖSE ile Eğitmen M. Tolga AKINCI'nın katılımıyla gerçekleştirilen; Ankara İl MEM AR-GE Ekibi tarafından düzenlenen "TEKNOFEST 2024 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Tanıtım ve Bilgilendirme Eğitimi"ne, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayten SORGU ve Türkçe Öğretmenimiz Aslıhan SAPAN ile okulumuz adına katılım sağladık.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri Zümre Öğretmenleri Ayten SORGU, Gül GÜRBÜZ ve Şebnem Kahraman UZGUR, 8.Sınıf Öğrencileriyle Okulumuzun Bahçesinde Çeşitli Açık Hava Deneyleri Gerçekleştirdiler. Öğrenciler tarafından heyecan ve ilgiyle karşılanan deneyler, bahçemize ve günümüze renk kattılar. Deneylerin güvenliğini ve fotoğraf çekimini destekleyen  Öğretmenlerimiz Pelin ÖMERCA, Emin KURAL ve Alev GÜNEY'e teşekkür ederiz.

Ock

Ufka Yolculuk Yarışması Hazırlık Kitaplarımız Olan "Bir Başka Ramazan" Öğrencilerimizle Buluştu. Hadi, Gençler! Keyifli Okumalar ....

Ock

Mübarek  Üç Aylara Girdiğimiz Bugünlerde Biz de Ramazan Ayına Yeniden Kavuşmanın Heyecanını Taşıyor ve Ufka Yolculuk Bilgi-Kültür Yarışmasında "Manevi Bahar Mevsimi Ramazan"da Buluşuyoruz. Yarışmaya katılmak için önce "Ufka Yolculuk" a kayıt oluyoruz; sonra yarışma kitabımız "Bir Başka Ramazan"ı Türkçe Öğretmenlerimizden istiyoruz. Kitabımızı okuyor ve büyük ödüle gün geçtikçe daha çok yaklaşıyoruz.

Ock

Okulumuz Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmenleri Fatma ŞEN ve Neslihan AKTAŞ; Mimari Tasarım Temasında Öğrencilerinin Eserlerini Değerlendirdi. Geleceğin Mimarları, örnek eserlerini gururla sundu.

Ock

Well Being at School Projesi Yeni Yıl Kartları Proje Koordinatörümüz Aslıhan SAPAN ve 7B ile 7D Sınıfı Öğrencileri tarafından hazırlandı.