Ock

Well Being at School Projesi Yeni Yıl Kartları Proje Koordinatörümüz Aslıhan SAPAN ve 7B ile 7D Sınıfı Öğrencileri tarafından hazırlandı.

Ock

Well Being at Scool Projesi Posterleri Okulumuz 7B Sınıfı Öğrencileri Ela Nehir TUNA, Fatma Nisa YILMAZ, Melike Nur GÖKÇE ve 7D Sınıfı Öğrencileri Buğra İsa BERK, İrem Su YİĞİT, Muhammed BOZTAŞ tarafından hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Nur YILDIRIM, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrencileriyle atalarımızdan miras "Dede Korkut Hikayeleri Okuma Çalışması" yaptırıyor.

Ock

NOW:"Nature Often Welcomes" Projesi Tanıtımı Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN Tarafından 6A Sınıfı Öğrencilerine Yapıldı.

Çevirisi : Doğanın çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimi ve refahı için stresi azaltma, daha iyi sağlık, daha iyi yaratıcılık ve konsantrasyon gibi pek çok olumlu faydası vardır, ancak onlar doğadan uzakta büyüyorlar. Yaşadıkları ortamı bilmeden günlük hayatlarını sürdürüyorlar. Öte yandan yeni teknolojiler her geçen gün ya daha kolay öğrenmemize ya da kültürel, dilsel ve sosyal engelleri aşmamıza yardımcı oluyor. Bu yüzden projemizi bu teknolojik cihaz ve uygulamalarla gerçekleştirmeye karar verdik. öğrencilerin çevrelerini eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak. İşte bu düşüncelerden yola çıkarak temel amacımız doğayı koruyarak sürdürülebilirliğini sağlamak ve ihtiyaç duyduğumuzda doğanın bizi nasıl karşıladığını göstermektir. Ayrıca öğrencilere doğada yaşama becerisi kazandırmayı da hedefliyoruz.

Ock

2 Ocak 2024 tarihinden itibaren iki hafta boyunca "Dede Korkut Hikayeleri"nden okumalar yapıyoruz. Dede Korkut'un hikayede kullandığı unsurları ve tarzını kavrıyoruz. 3. Hafta ise bunlardan hareketle hikaye yazıyoruz. Hikayeler içerisinden ilk üçe giren isimlere sürpriz hediyeler veriyoruz.

Hikayelere ulaşmak için tıklayınız:

file:///C:/Users/hp/Downloads/DOC-20231223-WA0002..pdf

Ock

RECYCLİNG OF WASTE PROJESİ İÇİN İZİN DİLEKÇELERİ ALINDI.

Ock

RECYCLING OF WASTE  PROJESİ OKUL PANOSU 7- B sınıfı öğrencileri Fatma Nisa YILMAZ, Melike Nur GÖKÇE, Ela Nehir TUNA,  Özgür ERDÜZ,Alper Kayra Çıtak, Zeynep Soylu, Hicran Kaya, Yusuf Can Birliker, Betül Yılmaz, Ahmet Berat Öztürk,Ela Nehir Tuna ve Özgür Erdüz tarafından hazırlandı.

Ock

Atıkların Geri Dönüşümü  (Recycling of Waste)

Recycling Of Waste Projesi'nin tanıtımı proje koordinatörü AYTEN SORGU tarafından yapıldı. Sıfır atık çalışmaları israftan kaçınmayı ve atığı önlenmesini, azaltılmasını, yeniden kullanılmasını ve geri dönüştürülmesi amaçlar. Aynı zamanda insanlarda tasarruf duygusunu geliştirmeyi amaçlar. Projemiz boyunca öğrencilerin sıfır atık konusunda bilinçlendirmek ve tüketimin çok olduğu bu çağda ‘’ bilinçli tüketici’’ farkındalığı kazandırmayı amaçlıyoruz.

Ock

Recycling Of Waste Projesine okulumuz 7-B sınıfı öğrencilerinden Ela Nehir Tuna, Özgür Erdüz, Fatma Nisa Yılmaz, Ahmet Berat Öztürk, Hicran Kaya,Melike Nur Gökçe,Yusuf Can Birliker, Betül Yılmaz,Zeynep Soylu Ve Alper Kayra Çıtak tarafından WEB 2.0 araçlarından CANVA programı ile logolar tasarlandı.

Ock

Recycle of Waste Projesi kapsamında düzenlenen logo tasarımları arasından en iyi logo seçildi.

Ara

Well Being at School Projesi için tasarlanan öğrenci logoları Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından Proje Padletine eklendi.

Ara

Well Being at School Projesi Students Introduction'ı Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN tarafından tamamlandı.

Ara

Well Being At School Projesi Avatar Tasarımları Okulumuz 7B,7C ve 7D Sınıfı Öğrencileri Fatma Nisa YILMAZ, Melike Nur GÖKÇE, Ela Nehir TUNA, Muhammed BOZTAŞ, İREM Su YİĞİT, Ahmet BOZOK, Özgür ERDÜZ, Hayal BOZKURT, Fıratcan ŞENGÖZ ve Buğra İsa BERK tarafından WEB 2.0 Araçları Kullanılarak Yapıldı.

Ara

Well Being At School Projesi Logo Tasarımları Okulumuz 7B,7C ve 7D Sınıfı Öğrencileri Fatma Nisa YILMAZ, Melike Nur GÖKÇE, Ela Nehir TUNA, Muhammed BOZTAŞ, İREM Su YİĞİT, Ahmet BOZOK, Özgür ERDÜZ, Hayal BOZKURT, Fıratcan ŞENGÖZ ve Buğra İsa BERK tarafından WEB 2.0 Araçlarından Canva Kullanılarak Yapıldı.

Ara

Well Being at School Projesi kapsamında düzenlenen logo tasarımları arasından en iyisi 7D Sınıfı Öğrencisi İrem Su YİĞİT'in hazırlamış olduğu logo seçildi. Kendisini tebrik ediyoruz.