NOW:"Nature Often Welcomes" Projesi Tanıtımı Yapıldı

NOW:"Nature Often Welcomes" Projesi Tanıtımı Proje Koordinatörü Aslıhan SAPAN Tarafından 6A Sınıfı Öğrencilerine Yapıldı.

Çevirisi : Doğanın çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimi ve refahı için stresi azaltma, daha iyi sağlık, daha iyi yaratıcılık ve konsantrasyon gibi pek çok olumlu faydası vardır, ancak onlar doğadan uzakta büyüyorlar. Yaşadıkları ortamı bilmeden günlük hayatlarını sürdürüyorlar. Öte yandan yeni teknolojiler her geçen gün ya daha kolay öğrenmemize ya da kültürel, dilsel ve sosyal engelleri aşmamıza yardımcı oluyor. Bu yüzden projemizi bu teknolojik cihaz ve uygulamalarla gerçekleştirmeye karar verdik. öğrencilerin çevrelerini eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak. İşte bu düşüncelerden yola çıkarak temel amacımız doğayı koruyarak sürdürülebilirliğini sağlamak ve ihtiyaç duyduğumuzda doğanın bizi nasıl karşıladığını göstermektir. Ayrıca öğrencilere doğada yaşama becerisi kazandırmayı da hedefliyoruz.

02-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 22:41 - Görüntülenme: 85